Mobirise

Ayurveda 

Waarom Ayurveda? Het is de oeroude wetenschap van het leven met een holistische kijk op de menselijke natuur.
Hieronder beschrijf ik de visie van Ayurveda over ziekte, massage en voeding, zodat u inzicht krijgt waarom Ayurveda voor u persoonlijk van enorme waarde kan zijn.

dosha's, Pitta, Vata, Kapha

VOOR WIE IS AYURVEDA GESCHIKT?

Van jong tot oud

In principe is Ayurveda geschikt voor iedereen: mensen, die preventief iets willen doen voor de gezondheid, mensen, die lijden aan chronische ziektes, slapeloosheid, reumatische klachten, acne etc. Er zijn acute aandoeningen die in een ziekenhuis behandeld moeten worden. Voor deze mensen kan Ayurveda steun bieden tijdens de revalidatie door middel van reinigende behandelingen. De zogenaamde rasayanas, de verjongingsmiddelen, helpen daarna het lichaam weer aan te sterken en de weefsels op te bouwen.


VAN BABY TOT BEJAARDE
Van baby tot bejaarde kan gebruik maken van de Ayurvedische behandeling. Tijdens de zwangerschap leren vrouwen zichzelf te masseren, een weldaad voor zichzelf én het ongeboren kindje (natuurlijk kunnen zij ook van een massage genieten die door de behandelaar gegeven wordt!). Na de bevalling geniet ook de zuigeling van de weldadige massages, de aanraking van mama's of papa's handen.
Ayurnadi, Praktijk voor Natuurgeneeskunde omgeving Maastricht
contact

Dorpsstraat 51 
6267AA Cadier en Keer
email: info@ayurnadi.eu
telefoon: +31 (0)434071800