build your own website for free

NIEUWS

Lees hier over ervaringen van mijn ayurvedische behandelingen en ayurvedische massages,
 en blijf op de hoogte van de activiteiten van Ayurnadi

Mobirise

REVIEWS

Wat zeggen cliënten over mij en mijn ayurvedische behandelingen en ayurvedische massages


"Vanwege diverse gezondheidsklachten heb ik me gemeld bij Ayurnadi. Met een holistische en zorgvuldige benadering wordt samen met Lydia Reuter gesproken wat nodig is om te klachten te verminderen of zelfs weg te nemen. Hiervoor heb ik enkele massages ondergaan en ayurvedische medicijnen gebruikt.
De massage is heel intensief en stevig waarbij ze diverse warme oliën gebruikt. Lydia neemt er echt de tijd voor en niets is haar teveel. Een weldaad dus. Haar kennis op gebied van ziekte en gezondheid, kruiden en voeding is enorm. Lydia is een echte vakvrouw. Wel goed om te weten dat de klachten niet enkel in de behandelkamer opgelost kunnen worden. De adviezen op gebied van bijvoorbeeld voeding, of zelf de pijnlijke plekken (bij mij aan de vingers) dagelijks masseren horen er natuurlijk bij. Ikzelf voel met in elk geval beter. Ik zou het iedereen kunnen aanraden om er een aantal malen naar toe te gaan."

Mw. I.L.
11-09-2022


"Gemasseerd worden door Lydia is een mooie ervaring: krachtig en toch zacht werd ik van kop tot teen los gemaakt. Deze ayurvedische massage is meer dan alleen het masseren van spieren, pezen en gewrichten. Mijn hele lichaam werd per lichaamsonderdeel ingesmeerd met verschillende warme oliën. De oliën zorgen bij mij voor een weldadig gevoel. Na de massage zit ik altijd ik in een warmtecabine, wat een heerlijke ontspannende werking aan mijn lichaam geeft. Na de hele behandeling is mijn lichaam goed doorbloed en mijn geest ontspannen. De pijn en stijfheid zijn minder geworden. Ik ga dan ook met regelmaat bij haar langs voor een ayurvedische behandeling.

Lydia neemt de tijd om haar behandelingen met aandacht en zorg uit te voeren. Ze is professioneel, kijkt naar het geheel en zeer deskundig op haar vakgebied, geeft duidelijke ayurvedische uitleg en waardevol advies. Even een moment voor mezelf een echte aanrader voor iedereen!"

U.L.
22-08-2022
CADEAUBON

Voor een weldadige ontspannende en rustgevende massage


Wilt u iemand kennis laten maken met een ayurvedische massage met warme kruidenolie?
Ayrnadi heeft mooie cadeaubonnen te koop.
Een mooie verrassing om te geven!  

Cadeaubon Ayurnadi, Ayurvesche Wellness behandeling Maastricht en omgeving

AGENDA

......

Activiteit

Op dit moment vinden er geen andere activiteiten plaats.
Indien u een specifieke vraag hebt of een voorstel, neem contact op.  

Ayurnadi, Praktijk voor Natuurgeneeskunde omgeving Maastricht
contact

Dorpsstraat 51 
6267AA Cadier en Keer
email: info@ayurnadi.eu
telefoon: +31 (0)434071800